Nätter som dessa

 
Foto: Ellen Arvidsson

Sitter i sängen med datorn. Dricker te, tänkte läsa några sidor i "fifty shades of grey". Väntar på att Rikard och Crommert ska komma hit så jag slipper dö här av ensamhet. Tycker dock det är ganska rogivande att vara själv på kvällar/nätter. Bara göra lite vad man känner för. 
 

There's an endless road to be discovered

Foto: Ellen Arvidsson
 

Sommar

Precis kommit hem efter ännu en vecka på kusten med Rikard. Joanna & Karen har varit nere under helgen också så vi har haft det hur mysigt som helst. Båtturer till Mollösund, Skärhamn & Marstrand, åkt däck/vatten skidor, suttit på klipporna på kvällen & bara myst en massa. Är redan uttråkad av att vara hemma... Blö... Men ska fylla ut denna kvällen med lite läsning. Imorgon ska jag spela golf & umgås med familjen. Såna dagar behövs också. & på torsdag ska jag träffa en väldigt saknad gosig vän Ellen! Och vi ska göra det vi alltid gjorde när vi var mindre. Vilket innebär fotografering på dagen & skräckfilms maraton framåt kvällskvisten. På fredag kommer Felicia hem efter två veckor utomlands & nästa vecka ska en viss liten prick firas!!


Boats and hoes

skepp o hoj alla landkraber! just nu ligger vi på en Ö, livet på en räkmacka är guld //R


Underbart väder!

Är hemma i Skövde igen & vädret här är helt underbart! Väntar just nu på att Andrea ska hämta upp mig så åker vi iväg till Sjötorpa och tillbringar denna sköna dagen där. Hoppas ni får en toppen dag, kramis!


Grilling på g!


Tisdag!

Haft en toppen dag med massa sol & min fina (knasiga:p) pojkvän!


Mollösund!

Varit ute på en liten utflykt till Mollösund jag & Rikard. Blev bjudna på lunch av min mormor & morfar som varit här över helgen. Det var mysigt, tog ett dopp i havet också. Nu är vi påväg till Uddevalla för att kolla in lite shopping. Kramis!


Västkusten!

Ligger i sängen just nu & gosar med min fina kille. Så mysigt här ute. Har dock åkt på en förkylning, hoppas det går över under natten. Ha en fin kväll, kramis!


Workwork

Hellu! Har varit på besök hos min faster en sväng & nu har jag tvättat lite. Åker till kusten med Rikards familj ikväll så lite rena kläder vore ju bra att ha. Ska alldeles strax packa allt så det är klart. Sen blir det lunch & pw. Har min vilodag idag men en pw ska väl ej skada. Kramis!

Mysigt

Kryper ner bredvid min älskling, godnatt!


Torsdag

Sitter & käkar lite efter gymmet. Ska alldeles strax hoppa i duschen och packa lite för att åka till Rikard & sova där i natt. Men innan det ska jag in till stan för att äntligen få nya linser, ha en bra eftermiddag/kväll!!!

Love you

Varit uppe sen 6 och städat mitt rum/rensat garderoben. Ska till gymmet med Joanna om en timma (känns ju även extra kul att träna nu när jag har lite nya träningskläder). Funderar på att övertala henne att hänga med hit sen också. Är riktigt jäkla sugen på att baka cupcakes! Bra kombo med träningen, men man måste kunna unna sig lite gottigheter också. Ligga i sängen kolla film & äta cupcakes i eftermiddag hade ju inte varit helt fel...
 
 

Stan & promenad

Drar in till stan för att inhandla lite träningskläder & hudprodukter. Ska även hinna med en promenad med Joanna uppe på berget!


Butt/leg workout


You're a good girl, can't let it get past me

Gick upp kl 6 och åkte till gymmet. Ligger just nu i min säng och tar det lugnt. Har inte så mycket planer för dagen förutom att Rikard kommer till mig runt 5. Vi har planerat att dra till p4 och träna. Träningsvärk i rumpa, ben & mage men det stoppar inte mig. Tiden innan det ska jag dock fördriva i min säng med filmer & lite nyttiga godsaker. 

Snälla sommar värme kom så jag kan gå klädd så här

 

Färdig tränad och hungrig!

Andra gym-passet idag blev det fokus på mage & cardio. Cardion gick något bättre än mage då jag och Felicia hade lite svårt att komma på magövningar. Har i alla fall lite bråttom nu då jag ska äta, duscha & fixa mig på mindre än 1 timma då vi ska iväg till Victor ikväll jag, Joanna & Rikard. 

Motivation

Passar på idag när motivationen är på topp och tar bussen in till stan för mitt andra gym-pass idag. På bild ser ni även favorit maten innan träning. Vanlig havregrynsgröt med banan på + massa vatten. 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.