hel, halv, hel

När minnena av det smyger sig på och förstör en ännu en gång. Hur många gånger ska man behöva samla ihop alla trasiga bitar och ännu en gång försöka bli hel? 

Orkar inte va iskall, vill bara känna

Har hittills haft ett bra lov. Umgåtts med mina vänner vilket inkluderat två dagar med spa och fest. Imorgon har Joanna fixat med en dag på the body shop med "sminkkurs", man blir även sminkad vilket blir perfekt inför kvällen då det blir lite middag bestående av tacos och sen kanske vidare på fest. Känner dock att jag har lite annat nödvändigt att ta tag i så som plugg och kanske ett träningspass. 

Helg!!

Min vecka: skola, plugg, massa träning (!!), umgåtts med kompisar och Riki. Nu ska jag och Rikard sätta på en mysig film. Med tanke på träningen igår och jag kommer jag nog ej kunna röra mig imorgon. Så planerar en dag med plugg! 

Zebra pants


Klockan var ställd på halv 6 för att en springtur på 4km skulle hinnas med innan skolan. Har kör nu och slutar om en timma. Ska stanna kvar för lite rep och sen blir det gym + plugg innan jag ska tillbringa kvällen i sängen med Rikard, PLL och något gott att äta till såklart! 

Söndags göra


En springtur och lite plugg har jag hunnit med än sålänge idag. Ska fixa något litet käk snart och sedan fortsätta plugga. Ikväll vill jag ta en långpromenad och kolla PLL!