Supergod och nyttig omelett!

Måste tipsa om den här omeletten. Brukar testa mig fram lite men sist jag gjorde den så blev den super god. Hade i 4st ägg, ca 1dl mjölk, 1dl keso, massa grillkrydda + paprika krydda och rörde ihop detta. Stekte körsbärstomaterna innan så de hann bli mer genomlagade innan jag hällde ner blandningen och stekte på låg värme med lock cirka 10-15min. Sedan är det bara att servera med lite bladspenat över!! 
 

Om att vara den bästa versionen av DIG

Kan börja med att säga att jag inte är den bästa på att skriva såna här djupa inlägg när det gäller något som beror många och minst sagt mig själv. Men det är något som ofta dyker upp i mina tankar, då jag själv gör det motsatta än det ända rätt...
 
Det finns så mycket man kan definera som perfektion. Och det finns så många här i världen man kan jämföra sig med, som man vill tro sig vara just det, perfekta. Det är bara att slå upp datorn, och det är väl på så sätt det oftast når ut till oss ungdomar. Bilder och illusioner av andra och det där "perfekta livet" man vill ska utstrålas i sociala medier. Och inte minst jag gör väl det. Det är klart man vill att en blogg ska spegla den bra och fina sidan av sitt liv. Och det är väl bra det, för hur intressant och rolig hade en blogg blivit om man bara speglade det dåliga ur sitt liv och det negativt. För även om det inte är det första man lägger märke till på andra bloggar, så är det ju att... Även de personerna säkert också har sina dåliga stunder, perioder och händelser i sitt liv. Men det är ju inte det man själv ser. Och det är väl inte de ni ser när ni läser min blogg heller. Och det man så gärna gör i en sån situation, om inte minst jag, är att man jämför sig. Även fast det kanske inte är något man vill erkänna så tror jag att de flesta jämför sig med andra. Det finns den här personen som jag definerar som perfekt och är en av de anledningarna till att jag blivit sårad, och självklart börjar jag ju jämföra mig med den här personen. Alltså, är det ändå inte hur mänskligt som helst att man gör det?! Ändå vet man att man aldrig kommer komma någon vart om man jämt och ständigt ska jämföra sig med andra. För hur mycket man än någonsin skulle försöka så kommer man aldrig bli den där personen eller se ut som den där personen, för hallå, du är ju du och jag är ju faktiskt jag.'Hur underbart är det egentligen inte, ingen kan vara som mig.
 
Jag vill få bort alla de här hjärnspökena. Jag vill och ska börja använda den energin till mig själv. Ni har väl säkert läst det här citatet flera gånger om på twitter, tumblrs osv. Men det är så jävla rätt och bra: be the best version of you.

Det är lite läskigt ändå, hur fort dagarna går

Håller mig kort idag då jag inte vill dela med mig av min ganska så tråkiga och ohändelserika dag. Ser framemot att bli 18 och att resa. Det är väl det lilla positiva jag kan dela med mig av idag. Och det faktum att jag äter en jättegod ugnspannkaka just nu och väntar på att Paradise hotel ska börja. Man får unna sig när man är sjuk.

Söndagsmys

Då jag börjar bli lite sjuk går jag runt här hemma i min favorit skjorta och favorit sockarna, dricker te, kollar PLL med tända ljus. Perfekt söndag.

Breakfast

Testade att toppa havregrynsgröten med kvarg som jag blandade med stevia och sedan kokos på toppen, tips!! Det var riktigt gott. Nu ska jag mysa med Rikard hela morgonen. Senare idag blir det jobb så idag får det bli min vilodag. 

peeeeeeeeeepp

En från gymmet + min PWO bestående av smoothie (mjölk, havregryn, banan) och fitnessgurus power)
 
Ett ben/rump-pass avklarat och jag har bara fått världens fetaste egoboost av mig själv. Endorfiner haha. Men känner mig bara så jäkla pepp nu så ska sätta mig och få klart den där jäkla historiainlämningen nu också. Japp, ikväll ska den bli klar!! Varför skulle inte det gå liksom? Pluggmode is on.

En sväng till gymmet

Den här dagen har verkligen varit hur seg som helst. Funderar på att ta lite PWO och springa ner till gymmet. Vill köra rumpa/ben med ett annat upplägg/andra övningar än jag brukar. Så blir nog sumo squats med kettlebell, squats med viktplatta (får bäst "kontakt" då än när jag kör med stång), benpress, benspark bakåt med vikt och lite magövningar också.  
 

How do you define yourself?

 
Så värt att lyssna på och ta till sig!! 

Morning

Startade den här dagen på Espresso House med en latte. Älskar att sitta där i min ensamhet och filosofera. Känner mig riktigt go i kroppen efter gårdagens träningspass också. Testade PWO för första gången och shit vilken skillnad. Dubblade min vikt på squats?!?! Har ju inte vågat köra så mycket där pga min rygg men testade mig fram och fick in bra teknik så har inte det minsta ont i ryggen idag. Nu är det skolan som gäller fram till 1 sen plugg hela dagen, träning och sedan packa för att flytta hem till mami. Ha en bra dag♥

5gr5

Hittade den här listen på Mys blogg 

5 saker som finns på min do-before-you-die-list:

Bo i Australien, läsa till jurist, åka på festival, hoppa fallskärm, gå GMU 

5 saker jag ser fram emot:

Sommaren, Magaluf med Felicia, Spanien med familjen, fylla 18, resa någonstans med Rikard

5 ord som beskriver mig:

humörsvängningar, framtidsmedveten (om detta ens är ett ord haha, alltså, älskar att ha planer för framtiden), lättirriterad, kan vara väldigt blyg/tillbaka dragen ibland men är motsatsen när jag är med de människor jag känner.

5 saker jag hatar:

Människor som endast pratar om sig själva/sina kläder/sitt liv, rasister, att bli sårad, att tänka på gamla händelser, hårdrock. 

5 saker jag älskar:

Mat, de människor som jag har närmast, sjunga, kramas med Rikard, känslan efter ett bra träningspass. 

5 saker jag saknar just nu:

Sommaren, långt blont hår, joanna, felicia, skolmotivation 


Morgon latte

Fick bli en latte innan skolan. Ska snart pallra mig härifrån upp till musikskolan så att jag kan öva lite mer på min pianoläxa. Kram!

tråkig blogg utan bilder

Min vardag består just nu av jobb, skola, pojkvän och träning. Hinner egentligen uppdatera bloggen men känns så tråkigt utan bilder. Så kommer nog bli en liten "paus" här fram till jag har en kamera. Kommer väl slänga in ett inlägg då och då men förvänta er att det blir ganska tomt här ett tag framöver!

Så fin


.

Alltså jag längtar så otroligt mycket tills jag får en kamera så jag kan fota precis allt igen som jag gjorde när jag var mindre. Vill bevara alla fina stunder detta året och dela med mig av här. Bloggen får lida lite smått tills dess, men kommer bli så mycket roligare sen. Funderar på om jag ska köpa en Canon g16 eller slå till på en systemkamera. Är ju dock så mycket enklare att ha med sig en liten rakare överallt. Min senast kamera gick ju sönder då den bara låg löst i en väska. Någon som är bra på det här med kameror och vet någon bra prisvärd?

Sommardagar

Längtar så otroligt mycket till sommaren. Och för en gångsskull har jag en hel del planerat och nu vet jag även att det kommer bli av, för nu hänger bara mina planer på mig själv (planerar ju dock självklart med mina vänner och pojkvän) och ingen annan (föräldrar haha) som kan styra. 

I´ll be alright

Förutom första dagen i skolan så har jag tränat och myst med mitt hjärta. Vi körde rumpa/ben och en stund efter att vi kommit hem till han så somnade vi. Båda hade sovit skit dåligt inatt så vi var ritkigt trötta. Älskar att sova bredvid honom. Var dessvärre tvungen att åka hem nu så får sova själv inatt. Ska alldeles strax röja upp på mitt rum (kaos), plugga lite historia och sedan sova. 
 

21:30

 
Kom hem från Rikard för en liten stund sen.  Vi hade tänkt gå upp tidigt idag för att vända om dygnet men vi vaknade runt 1?! Vi har myst framför film och gymmat idag i alla fall. Sitter i soffan nu och slänger i mig en massa mat och väntar på att klockan ska bli tio då paradise hotel äntligen börjar igen!! 
 

About time

Jag och Rikard såg på den här filmen idag och den var så himla fin. Älskar alla de här romantiska filmerna så som the notebook, dear john osv. Ett stort plus att en av mina favorit skådisar är med också, så se denna!!

01:37

Lovet lider mot sitt slut och skolan börjar snart. Har skrivit klart en inlämning idag faktiskt. Ja det är väl det ända vettiga jag har gjort idag. Så tråkigt att blogga utan fina bilder så längtar mest till när jag äntligen får en hel mobil i februari samt en kamera som jag tänker införskaffa snarast. Kram
 

lite om 2013

Hur har ditt 2013 varit? - Det har varit helt okej. Trots en del dåliga händelser så finns det även mycket postitivt att tänka tillbaka på.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Ja. Bla fått mitt första jobb.

Tror du att år 2014 kommer blir bättre? - Jag tror faktiskt det, och hoppas verkligen det. Inga mer misstag, roligare händelser, blir 18, Miley biljetter bokade, resor...

Blev du kär i år? - Ja

 

Vilka låtar kommer påminna dig om 2013? Sommaren - Uncover , A little party never killed nobody, wrecking ball 

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? - Keeping this for myseeelf :-)

Vad är din största framgång 2013? - Lärt känna mig själv mer och att jag klarar så mycket mer än jag tror, trots att jag kan vara väldigt vrång ibland och lätt ser saker och ting ur en negativ synvinkel. Har dock blivit bättre på att vända om de tankarna och tänka positivt!!

Bästa köpet? - Hmm... Inget jag köpt själv men lätt mina träningsskor jag fick i julklapp.

Vad spenderade du mest pengar på? - Har typ inte spenderat pengar haha, men maaat :-)

Gjorde någonting dig riktigt glad? - Att jag fick jobb på MAX gjorde mig riktigt glad!! O

Vem har du umgåts med mest? - Rikard, Felicia och Joanna!

Bästa minnet från 2013? - Alla dagar i Rikards sommarstuga. Var så mysigt där!!

Har du haft ett förhållande under 2013? - Ja! <3

Är det något du saknar år 2013 och vill ha under 2014? - Mer tid till mina fina vänner 

Vad önskar du att du gjort mer? - tänkt positivt

Vad önskar du att du gjort mindre? - Övertänkt onödiga småsaker 

Favorit på tv? - Kollar nästan aldrig på tv, men paradise hotel är inget jag missar

Vad gjorde du på din födelsedag? - Minns inte?!?! 

Vad vill du säga till dig själv inför 2014? - Va spontan, skratta och le så mycket du bara kan, tänk positivt, se möjligheter, fortsätt träna, våga vara känslig och inte cold as ice. 


2013...

...Året jag ska vara så jävla positiv. Året jag ska strunta i vad andra tycker om mina handlingar och åsikter. Året jag ska ha sån jävla vilja. Året jag ska träna till mig världens välmående. Året jag ska ha skit kul med mina vänner. Året folk får tycka att jag skämmer ut mig som fan, kommer alltid finnas folk som ser ner på sådant man gör ändå. Året jag ska träna som fan på min sång och pianospelande (blir ju så jävla lyckat bara jag tränar!!). Kalla mig vad ni vill, jag vill inte gömma mig mer. 

Let's go all in

Kom precis hem från Benita. Vi gymmade och sen gick vi hem till henne och snackade en massa. Vi har taggat upp varandra riktigt angående träning. Vi ska köra på tillsammans framtill sommaren. Vill verkligen träna ritkigt bra några månader och gå upp några kilo i muskelmassa. Ska äta en jäkla massa (nyttigt självklart), springa en del men främst köra med vikter. Mitt mål är att minst gå upp 5kg innan sommaren och jag är så taggad!! Ska slänga i mig resten av min kvällsmat och sen sjunga då jag äntligen är frisk i halsen. Imorgon blir det en timmas pw innan fyra timmars jobb och sedan ett ben/rump-pass med Benita, nu kör vi!!
Alltså hur söt är inte den högra bilden då? Typ 12 år gamla...
 
 

Nyårsafton