Black beautys

Skorna och väskan är högst upp på min önskelista efter systemkamera. Tänk det här till våren. Är dock lite kluven då allt jag äger är svart. Men svart är snyggt. Från Riverisland.com om någon undrar!

Monica Zetterlund

  
Sett filmen om Monica Zetterlund nu ikväll. Hade inga förväntningar alls då jag trodde den skulle vara ganska så seg och lam. Den var dock riktigt bra! Se den!

Ledig måndag

Har verkligen inte fått något gjort idag. Verkligen ingen motivation till något. Ville sjunga och träna men börjar bli förkyld igen, så vill inte riskera något då jag ska jobba i veckan + sjunga i studion imorgon. Har i alla fall haft en toppen helg som start på lovet. Nu blir det soffhäng med en bok och te i väntan på mami. Puss
 

Gammal video

 
Hittade den här gamla videon. Haha ha lite överseende med mitt piano spelande och rösten. Börjar faktiskt sakna Vasaskolan en aning när jag kollar på den här videon. Tänk att det har var hela 2 år sen. Sjukt vad tiden går fort....

Fredag och helg!!

Helg och det är så underbart! Bilden är från i onsdags då vi lyxade till det med bbq buffé på orient. Ikväll är vi ett gäng som ska vara hos mig för att käka tacos och ha det mysigt. Perfekt start på en helg då jag sedan bara ska jobba!



Onsdag

Har halv studiedag idag så slutade runt 11. Stannade kvar en stund för att träna på min pianoläxa. Håller på att laga lite lunch nu. Exprimenterar med lite kött, soya, champinjoner och kryddor så får det bli potatis till det med sallad. Hoppas det blir gott för jag är hur hungrig som helst. Ska kolla klart gårdagens avsnitt av PH nu medans maten blir klar. Har fått världens craving på äpplejuice också, så gott!!

Bekännelser

Skulle aldrig vilja ha löshår. Känns som att det sliter så otroligt mycket + att man ser så väl på en del som har det. Tycker det är finare med naturligt lite kortare hår i så fall.
Matematik är mitt absoluta favorit ämne i skolan.
Har världens illningar i tänderna, så har med mig sugrör överallt för att kunna dricka utan att det gör ont... Ett undantag är dock skolan haha. Men på festen i lördags var mitt sugrör med hahah...
När jag var liten var min dröm att bo på en bondgård. Så min plan var alltså att hitta en bonde att gifta mig med.
Är så otroligt peppad inför det här året så det är sjukt. Nu är dom tråkiga månaderna med plugg och kyla. Men tänk när sommaren kommer och när skolan börjar med alla nedräkningar till studenten.
 
Haha kan inte sluta skratta åt Felicia på den här bilden

Goodi

Haft en bra helg bestående av lite fest, paintball, vänner och Rikard. Fick hem min efterlängtade klänning från Ivyrevel också, wiie! 

Filippa K

Kollade runt lite på Nelly och såg att den här hade kommit in, hur snygg?! Den beiga hamnar på garanterat på min önskelista!