svartvitt

 

Fina vänner!

Hade en super mysig kväll igår. Midsommarfester i all ära men att sitta på Almas altan med en gitarr, lite vin, chips och fint sällskap gjorde min kväll så himla bra. Var inte hemma förrän 4 vilket resulterade i en rejäl sovmorgon denna dagen. Nu ska jag snart in till stan med mina flickor Joanna och Felicia för lite fika samt catcha upp gårkvällen då vi var på olika håll. 

Ni två

 
 

Fina Andrea!

Tog de här två på fina Andrea och hennes baldejt på balen. Så fina!

Bal

 
 

2014-06-12

Haft en sån himla bra vecka hittills. Igår hade vi våran klasskonsert och det var så himla kul. Kan väl erkänna att alla inte var sådär super taggade och peppade innan men jag hade så kul. Vi bara återuppleva konserten, stå och sjunga lady marmalade och Dustbowl Dance med världens bästa klasskompisar. Avslutade sedan kvällen på pinchos med mina fina tjejer som var och kollade! 

Måndag och sista skolveckan

 
Det är måndag och sista skolveckan är påbörjad. Min måndag har spenderats i skolans afrolokal för genrep inför klasskonsert. Har annars haft en bra helg. Nu laddar ju upp med lite mat innan gymmet. 

Lördag

Det är lördag. Mitt jobbpass är klart och jag ska ta en snabb springtur för att sedan göra mig redo för kvällen. wiho

Fina Felicia

Hur fina är inte dessa bilder som jag tog på Felicia igår då? Så underbart fin. 
 

Studentskiva

 

Volleyboll

 

Dress

Hade på mig min nya klänning från Zara under studenfirandet igår. Så himla fin.

2014-06-06

Bild 1 från gårkvällen och bild 2 från imorse. 
 
Hade en bra kväll igår! Kändes som att vi var lite överallt. Studentskiva, karstorp och stan. Gårkvällens höjdpunkt var när vi satt på en uteservering runt 2, drack vin och rökte vattenpipa. 

Estocolmo

Bjuder på en bild ifrån förra helgen då vi var ett gäng som åkte upp till Stockholm. Kollade Mileys konsert, shoppade, var en sväng på bloppisen som några bloggerskor höll i och hade det allmänt bra. Nu ska jag dra mig ut på en löprunda innan det blir försent. Var snart 2 veckor sen jag tränade så det ska bli så sköööönt! 

Hur underbar?!

 
Fina Joanna!

I en park

Här om dagen när vi spelade Vollyboll och kameran var med fick jag ett ryck och blev gamla vanliga tokiga Fanny. Dvs helt i extas när det är perfekt fotoljus under några träd med skugga och solljus i bakgrunden.