Rep till klasskonsert

Slänger in en snabb upptadering innan jag måste springa till bussen. Studiedag idag men min klass ska träna till klasskonerten hela dagen. Har med lite plugg som jag ska fördriva tiden med när jag inte har något att repa. Ser även ut att bli lite sushi till lunch. Igår var Felicia här hela kvällen och vi kollade bla på PLL. Nu måste jag rusa så jag inte missar bussen. Hoppas ni får en super mysig dag. Puss!
Jag och fina Joanna♥
 
 

Tisdag snälla gå fort


parfaitHej! Pga inget internet hemma så har jag inte kunnat upptadera något. Har fokuserat mest på skolan och träning det senaste. Är i skolan just nu men känner dock att jag börjar bli lite sjuk igen. Så när jag kommer hem ska jag lägga mig i mitt nystädade rum(hur skönt?) och börja kolla på PLL. Alltså älskar verkligen känslan när man har nystädat rum. Damsög, skurade, damsög madrasserna, bäddade rent i sängen och vädrade igenom hela rummet samt rensade lite. Så känns så fräscht nu. Så längtar verkligen tills jag slutar så jag bara kan åka hem och spendera dagen i sängen med PLL och massa mat. Om jag känner mig bättre ska jag dock ta en promenad.

Tisdag

Slutade klockan 1 idag vilket var hur skönt som helst. Gjorde en smoothie & åt mina dumlekakor direkt när jag kom hem. Har även skrivit klart svenskan & skickat in. Nu har jag precis kollat klart alla avsnitt av halvbrodern. Kollade på ett avsnitt på svenska lektionen sen blev jag så "fast" så har kollat resten på svtplay nu. Nu får jag vänta tills på måndag då femte avsnittet kommer ut! Nu ska jag ta en dusch i väntan på att Rikard kommer hit och sover med mig. Hur söt är han inte som kommer hit nästan varje kväll & går upp 5 på morgonen så vi kan få sova tillsammans?


Höstregn!


Har min sista lektion nu. Så skönt. Och det regnar ute vilket jag tycker är jätte mysigt. När jag kommer hem har jag tänkt att göra massa te, en god smoothie & plugga riktigt flitigt så jag kan ligga i sängen & kolla film resten av dagen!

Måndagseftermiddag




Snart så!!

Umgåtts med mamma hela dagen. Slängt skit på tippen, städat/rensat i mitt rum, handlat lite, varit en sväng uppe vid simsjön & lagat god kvällsmat. Nu ligger jag i min nybäddade säng i mitt nystädade rum med tända ljus & väntar på att Rikard ska komma!!
 

Grön smoothie

Lovar att den inte är så äcklig som den ser ut/verkar pga ingredienserna men den är ganska god faktiskt + jätte nyttig. Man ska egentligen ha kokosvatten i också, men jag tog cirka 1dl vanligt vatten sedan två bananer, 1 avokado, 1dl mango, typ två nävar spenat och 1/3 gurka!

Underbara helg & underbart väder!

 
 
Godmorgon! Startade dagen med en god smoothie & en bok på balkongen. Underbart väder idag. Ska åka iväg med mamma om någon timma och hjälpa henne med några ärenden. Sen ska jag städa undan på mitt rum, fixa någon typ av lunch och sedan får vi se vad som händer. Puss

THE HELP

Alltså se den här filmen. Så himla bra! Man får en liten tankeställare samtidigt som den är riktigt rolig och berörande. 

Niveas hudvårdsprodukter!!

Vet att jag tipsat om de här produkterna förut, men de är så otroligt bra så tänker tipsa om de igen.

Har aldrig haft problem med min hy förrän i våras då jag inte använde några "speciella" produkter utan tog det som fanns. Slutade med att jag fick jätte finnig och fet hy. Gick till apoteket och köpte deras egna märke Aco i en serie för just "finnig och fet hy". Trodde då att det skulle vara jätte bra och kändes jätte fräscht i början med så "starka" produkter som gjorde att hyn verkligen blev ren(dock fortfarande finnig så hjälpte inget alls). Men istället blev min hy bara ännu värre eftersom att om man använder produkter som istället "torkar ut hyn" för att få den mindre fett så producerar huden oftast ännu mer fett. Så förra veckan åkte jag in till stan och köpte produtkerna här ovan som jag använde för cirka ett år sen då min hy verkligen var jätte bra. Och efter en veckans användning har min hyr redan blivit mycket bättre!! Körde även på ångbad igår och sedan Niveas ansiktsmask (inte med på bilden) och idag vaknade jag nästan helt finnfri?!?! Det lyckan innan skolfotot, haha. 
 
Så ja, om ni vill ha bra produkter så köp dessa ovan + niveas egna ansiktsmask. Och gör ett ångbad innan ansiktsmasken för det gör verkligen susen för hyn!

Äntligen fredag & helg!!!

Tvingade mig iväg till skolan runt 12 för att vara med på skolfotot och en lektion. Är så otroligt skönt med helg så jag bara kan ligga hemma och försöka bli frisk! Och imorgon får jag äntligen träffa mitt hjärta, som jag inte ens har kunnat prata/smsa med på hela veckan... Så ska bli skönt!! Är sugen på en riktig myskväll med film, något gott att äta och mysa hur mycket som helst. Nu ska jag kolla klart på "the help" som jag missade idag då jag inte var med på engelskan och en serie "halv brodern" som vi kollar på i svenskan. Sen ska jag räkna några tal i matteboken, börja skriva på en inlämning & göra klart den där "körtaktslåten"!! 

Eat, pray, love

Precis kollat klart på "Eat, pray, love". Den var faktiskt super mysig, inte någon film man vill se flera gånger om men är man sugen på en mys film är den perfekt. Ska räkna några sidor i matteboken nu samt skriva klart taktlåten till Gemun(gehör-musiklära). Sen tänkte jag kika nyheterna och sova tidigt!

Kurerar mig en aning...

 
Finner inga ord på hur skönt det är att: sätta på sig mjukisar, tvätta av sminket, sätta upp håret i en boll och placera sig i soffan med mat när man kommer hem från skolan. Sitter just nu och kollar på "Eat, pray, love", helt okej film. Ska göra iordning mitt "super te" snart också. Vanligt te med halstablett och honung i. Istället för halsontet har nu min snoriga näsa, rinnande ögon och migrän tagit över. Vill så gärna vara frisk så jag kan träna & inte behöva gå runt i skolan och vara super seg + se ut som ett vrak!! 

Vara konserthus

Precis hemkommen från Vara konserthus. Fick skippa mina sånglektioner idag (sånglektion+gospelkör), åkte då hem och sov för att orka hänga med till Vara. Där fick vi middag innan vi kollade på en Fadokonsert, portugisisk folkmusik. Var lite sådär speciellt och inte riktigt min musiksmak men det var väldigt bra ändå. Sitter just nu och dricker massa te för att bli av med mitt halsont... Självklart satt vi och sjöng på bussen påväg hem och jag kunde ju inte precis hejda mig från att sjunga med. Imorgon har vi sovmorgon till 12:15 och det ska bli så skööönt. Ska sova ut riktigt ordentligt och sen äta en ordentlig frukost/brunch!

Hösten

Tycker det är så otroligt mysigt att hösten är på sin ingång nu. Ser framemot att gå runt i gosiga halsdukar, stickade tröjor, dricka te, kolla mysiga filmer, den fina naturen & tända ljus/brasor. Så länge man håller sig varm och kry är hösten en helt underbar årstid. Just därför har jag även nu tittat ut den perfekta vinterjackan. Kommer se framemot att gå ut i kylan med den på!! Till hösten tänker jag bara köra på min skinnjacka med stora halsdukar, mössa och vantar för att det ska värma lite extra!
Två bilder från hösten 2011 tagna av www.carolinalingh.blogg.se

Tisdag

Igår hade Rikard permission på kvällen/natten så han kom hit & sov, så mysigt. Tvingade mig till skolan idag också trots att min förkylning vägrar släppa. Och imorgon ska vi iväg till Vara med musikgymnasiet för att kolla konsert, så kommer inte vara hemma förrän halv 11... Så får se om jag hänger med dit eller stannar hemma. Har annars bara segat i soffan hela dagen. Nu får det bli ordentligt med sömn så jag kanske (hoppashoppas) vaknar frisk imorgon!

Hög mysfaktor på morgonkvisten

 
Sitter alltså i soffan invirad i världens skönaste filt med te & tända ljus. Hur mysig morgon? Om vi ska bortse från att jag blivit sjuk och försöker kurera mig för att orka mina lektioner idag samt precis pussat Rikard hejdå för yttligare två veckor utan varandra. Hade även planerat massa träning i veckan men får väl avboka det och fokusera på skolan och att bli frisk. 

Har annars haft en bra helg. Myst en massa med Rikard samt hunnit med en stund på matfestivalen för matens skull, bio och som sagt massamassa mys. Nej nu måste jag springa till bussen snart. Puss.