Dagen innan nyår wiho


Ligger i sängen hos Rikard och gosar efter att ha jobbat hela dagen. Ska nog sova om en stund och imorgon blir det massa fixande innan kvällens festligheter!! 

1 år

Firade 1 års-dagen med Riki förra lördagen med middag och hotell. Älskar dig ♥

Ett litet livstecken sådär

Kom hem från jobbet för en liten stund sen. Så jag har spenderat största delen av mitt lov än så länge faktiskt. Haft en mysig julafton och fick jättefina och behövliga julklappar. Äger nu bla två par skit snygga träningsskor. Även en rosa mjukisdress som jag i princip bor i. Har den till jobbet, hemma, på stan, så fort jag ska någonstans... Så mysig och skön!! Imorgon ska jag jobba hela dagen igen så jag ska snart packa en massa då jag åker till Rikard direkt när jag slutar imorgon, och där vi även kommer fira nyår på tisdag. Det blir lite middag och festligheter med de närmaste vännerna så att säga!


.

Helgen bestod av jobb och häng med fina vänner och pojkvän. Den här veckan är det bara plugg inplanerat. Helgens planer är fortfarande oklara men lite planer har jag. 
 
 
 
 
 

Mysmorgon med mitt hjärta


Rikard har varit iväg en vecka i fält så vi ska bara ha en super mysig slapp morgon. Ikväll åker vi till skara för att se Jennys och hennes klass dansföreställning. 

Dansar men känner ingenting alls

Fotograferat av fina Ellen, ellenphotos.blogg.se
 
 

No freedom till we're equal, damn right I support it

Joanna gick precis ut genom dörren och plötsligt kände man sig väldigt ensam. Vi fick största chips attacken så vi bara köpte massa chips och vräkte i oss framför en film. Hur mysigt var inte det då, trots att man nu känner sig jäkligt mätt och ogo i magen. Har annars gått och blivit världens softpotatis denna veckan och inte gjort något vettigt förutom lite plugg och några kilometer på löpbandet. 

Julkänslor

 
Godmorgon finisar! Idag har jag sovmorgon till 12:15, hur skönt?! Så jag ska spendera denna morgonen i sängen med frukost och kolla alla avsnitt av julkalendern. Har julpyntat lite i mitt rum också så nu börjar julkänslorna komma lite! Nästa helg när jag är ledig från jobbet ska jag försöka få med Rikard till en julmarknad♥
 

Inför nyårs festligheter

De här klänningarna är så otroligt fina, från nelly alla fyra. Om Nelly inte får inte den där svarta kjolen igen som jag hade kollat in inför nyår får det bli någon av dessa ovan. 
 

We'll be washed and burried one day my girl

Två från klasskonserten förra veckan, vi fick ihop det ganska bra tillslut trots att det kändes väldigt knappt där ett tag!
 
 

Jag väntar fast jag redan vet, sänker mitt huvud ner

Foton av fina Joanna, www.joannabergman.blogg.se

Fina Joanna och jag förra nyår

Tänk att ett år snart har gått sedan dessa bilder togs. Var så omedveten om typ allt då och så liten i sättet. Det här året har varit världens berg och dalbana och nånstans där på vägen känns det ibland som jag åkt av och tappat bort mig själv. Eller snarare landat hårt på marken och tagit mig upp igen. Alla tankar om framtid och livet har kommit ifatt mig. Tankar om svek och kärlek. Sorg och hur hemskt och orealistiskt det känns när någon försvinner. Världen man som liten uppfattade som så trygg och härlig. Så himla ironiskt när jag efter förra nyår skrev om hur bra jag mådde och hur "hel" jag kände mig... och hur allt bara tog världens vändning efter det. Typ som en käftsmäll i ansiktet som att det inte var okej att äntligen känna sig lycklig. 
 
Men ja... Det gäller väl att tänka att motgångar är det som gör oss starkare. 

Pudel

Sprang 4,5 km på löpbandet förut, var så sköönt. Har sen bara slappat hela dagen. Har försökt plugga men det har verkligen inte gått, så ofokuserad. Har i alla fall fått en jättebra idé om min debattartikel och det argumenterade talet vi ska ha. Nu blir det hopp i säng för att vara någorlunda utvilad imorgon. Mattelektion, fota med Joanna och sedan pappas jobb hela dagen för att plugga. 
 

Summertime

 
 

Fanny Lyckman for Estradeur


Nästa gång jag beställer från Nelly ska dessa två plagg garanterat finnas i varukorgen. 
 
Hej på er! Fick stanna hemma från skolan idag då jag fått magkatarr, har alltså trott att jag bara varit lite förkyld (halsont). Men ja, blir massa plugg hemifrån idag. Ska även springa en runda på 5km hade jag tänkt. Imorgon har jag bara en mattelektion sen ska jag stanna kvar i skolan för att hjälpa Joanna med en fotouppgift efter det åker jag till pappas jobb för att få hjälp med lite plugg inför gehör och musikläro-provet. Annars har jag jobbat mina första dagar på MAX under den tiden bloggen legat åt sidan och jag trivs riktigt bra!