......

Godmorgon! Är som en måndag för mig idag då vi ska vara på skolan och träna klasskonsert hela dagen. Men det gör inte mig något!! Ska snart dra mig upp ur Rikards sköna säng för att fixa mig och äta frukost innan jag tar en promenix mot bussen. Rikard har redan åkt till jobbet så det är inte fullt så svårt att lämna sängen som det vore om han låg kvar där haha. Har suttit och kollat igenom massa bilder från sommaren nu på morgonen också, och jag avskyr verkligen när känslan av nostalgi smyger sig på och man bara vill hoppa in i bilderna och uppleva allt igen, nu på en gång. Dagarna nere i Rikards sommarstuga (åh det var så mysigt!!), våran spontantripp ner till Smögen som blev hur lyckad som helst, alla båtturer, nattdoppen i havet, när vi åkte ring bakom båten!! 



Går runt i t-shirt och är trött

Hej!
Åkte alltså hem till Rikard igår. Tanken idag var att plugga hela dagen medans Rikard jobbar. Och det har jag gjort. Hade även planerat en springtur men nu är det så mörkt ute så jag vågar seriöst inte gå ut och springa själv?! Haha, så himla mesig. Har i alla fall skrivit klart en engelska uppgift nu och det känns så skönt att ha den gjord en dag innan den ska skickas in för jag brukar alltid skicka in i typ sista minuten. Aja, nu ska jag försöka övertala Eddo att hänga med mig ut och springa så jag får röra lite på mig efter att ha suttit inne hela dagen. 
Åh det är så snyggt med synliga lårmuskler!!

Svart kappa


Älskar denna kappan, så snygg.

Precis krupit ner i sängen med en kopp te. Imorgon har vi sovmorgon som jag först tänkte utnyttja till att träna. Men att sova två timmar längre lockar mycket mer. Puss!

Pink

Ska fixa mina naglar lite fina innan jag hoppar i säng. Gymmet gick bra, fick även med mig Benita och Ellen så det blev även lite snack och mys hemma hos mig nu på kvällen! Kramisar

.....

Med tanke på gårdagen hade jag jätte svårt att somna och vaknade inte förrän runt 11 idag?! Var alltså ingen idé att ta sig till skolan då jag slutar 12:15 på onsdagar. Så får plugga massa hemifrån idag. Några sidor i matteboken, läsa ut en engelska bok och plugga historia. Ska skriva klart allt jag ska kunna i historian nu och sedan pallra mig ner mot gymmet och köra lite biceps och sen springa en stund, ska bli skönt. 
 

Mörkt

Avslutade den här dagen med 1h på gymmet. Ska snart sova för att hinna med en promenad imorgon innan pappa hämtar mig vid 9. Måste tipsa om ett fett gott/snabbt bröd också som Olivia tipsade om. 2msk mjölk, 2msk havregryn, 1msk linfrön och 2min i micron. Man kan behöva ändra lite på måtten/mängden till konsistensen blir ganska så "fyllig". Hur gott som helst, längtar till frukosten imorgon då jag kan njuta av några såna. Kram!

Sunday

Haft en lugn och skön helg bestående av firande med middag hos moster, badtunna, mys med mina fina vänner och Rikard. Nu är det väl bara att förbereda sig mentalt för tisdag och allt plugg som ska hinnas med. Det är svårt att hinna med allt man vill nu när det är så mycket annat i tankarna. Hoppas ni får en bra vecka i alla fall, kram!
 

...

Kom hem från skolan för ett tag sen efter att ha stannat kvar för att se en konsert och gjort ett matteprov. Konserten var bra och matteprovet gick väldigt bra. Nu ska jag äta lite mat framför ett avsnitt PLL sen tänkte jag ta en promenad och plugga matte. Haha mina vardagar är så himla enformiga. Skola, hem, äta, PLL, plugga och träna. Men det är väl så dom ska vara antar jag. 

PLL

Pluggat stor del av dagen. Nu ska jag kolla lite PLL och dricka lite kaffe innan jag fortsätter plugga. Ska springa ner en sväng till gymmet också för att köra lite axlar och triceps. Kram

Söndag!

Och så äntligen var mitt hjärta hemma!! 

Godmorgon!

Hallå! Sitter här och pluggar eftersom att jag inte fick så mycket gjort igår. Har en del kvar om jag ska vara förberedd till provet på tisdag. Ikväll blir det i alla fall lite festligheter. Halloween fest i all ära och jag är sugen på att spöka ut mig lite mer denna gången pga att en katt ej är så läskig, haha. 

Vit mocha latte

Tog en latte (vit mocha latte, skit god)
på stan i väntan på mor min. Ska med henne hem där jag ska plugga samt fixa lite god kvällsmat. Lägger upp bilder från Body shop sen och berättar lite. Hoppas ni får en fin kväll och att ni som ska på fest festar lite åt mig med! 



1 November

Godmorgon!
Hade tänkt ta en morgon promenad men eftersom regnet bara öser ner så skippar jag nog det. 1 november idag också vilket känns sjukt. Tiden går så himla fort. Och nu är det endast 21 dagar kvar till min första jobbdag/intruduktion. Känns så bra att äntligen ha fått ett jobb. Är jätte sugen på att bara jobba hur mycket som helst (så länge det inte går ivägen för skolan/skolarbete). 
Nu ska jag slänga i mig min frukost framför ett avsnitt av PLL. Sen blir det lite plugg innan jag tar bussen in till stan. Kramis!