friday people

Vet inte hur många gånger jag känt mig som en vilsen hundvalp det senaste. När man inte vet vart man ska ta vägen. Har dock en taktik-plan i mitt huvud. Vad som än händer och vart jag än tar vägen ska jag fokusera på skolan, alltid i första hand. För det är ändå det som kommer hjälpa mig sen när jag står på egna ben.
 
Ska snart ta en dusch med hårinpackning och ansiktsmask. Ska sedan röja undan lite plugg samt rehaba mig med massa te, tabletter och nyttig mat. VIll så gärna vara frisk!! 

Konsekvenser får man ta ja

Detta lovet har varit en sån himla röra. Har haft så många toppen stunder och en del så himla konstiga/jobbiga händelser. Ska bli skönt att komma tillbaka till skolan med rutiner igen. Har dessutom varit sjuk hela veckan men helt bortsett från det då jag har viljat göra så himla mycket o inte ligga hemma. Får dock ta smällen nu då jag ligger helt slut i min säng. I veckan blir det lugna dagar som gäller med mycket plugg samt rehaba mig själv så att jag blir helt frisk. Inget jobb och inga utgångar. Inga sena nätter och ingen jäkla skräpmat. 


..

Efter en hel dag i Göteborg med massa shopping och lite taggande inför imorgon känns livet jäkligt grymt. Förutom min hals som är kaos så får väl hoppas på att jag kan tala resterande dagar på lovet då jag ska jobba en massa. Tänkte plugg ikväll men naae, Benita kommer på besök snart. Ska tagga ännu mer inför imorgon. 

...

Vill härifrån. Vill kunna stå på egna ben. Inte vara beroende av någon. Leva med människor som bryr sig. Kunna vakna upp och känna lycka. Säga hejdå till all skit som ständigt tynger ner. Visa dem som jämt och ständigt kommit med sin nedtryckande kommentarer och sparka dem i röven, och se dem leva kvar i sina tråkiga deprimerande liv. Ska visa er så jävla hårt. 

40 minuters away

Även fast jag bara ska 40 minuter utanför Skövde känns det så otroligt skönt att åka ifrån denna håla. Även fast det bara varar för en dag och destinationen är en ännu mindre håla så känns det skönt att få komma iväg. Tänk om cirka två år då jag antingen är påväg till Australien eller Afrika, tänk den känslan. Tänk att livet börjar då. Ett liv utan press från skolan, gråa Sverige, distans från den svenska vardagen och bara få leva och uppleva. 

Everybody wants a flame, they don’t want to get burnt

Umgåtts med mina flickor det senaste. Bokat tågbiljett till Stockholm. Drömt mig bort. Lyssnat på nyfunna favoritlåtar. Spelat gitarr för första gången på år och dar. Fått ett nytt rum hos pappa, vilket resulterar i kaos här just nu men jag trivs. Så länge jag har mina högtalare och min säng så är jag nöjd. Skolan har prioriterats bort de senaste veckorna, men vem bryr sig om hundra år. 
 
Och självklart en liten bildbomd från de senaste dagarna.