tidig start på helgen

Japp då var det fredag och jag får sota för igår. Ligger helt utslagen i sängen. Hade dock en riktigt kul kväll. Ska slänga i mig lite käk nu för att sedan promenera till Felicia där hon, jag och Joanna ska ha tjejmys med choklad och massa prat. Behöver verkligen det. Alltså älskar verkligen när man får perspektiv på saker och ting. När man inser vilka som verkligen bryr sig, och man kan verkligen bli förvånad. Men det känns så bra och tryggt när man vet vilka man kan vända sig till när livet blir lite kärvt och vilka som verkligen bryr sig!

Onsdag och matteprov

Godmorgon! Skrev matteprov nyss och jäklar vad det tog på mina krafter. Känner mig helt utpumpad i huvudet typ. Har kort dag idag så ska gymma direkt då med Felicia. Sen ikväll ska jag hitta på något med min kusin/lilla syster! 


Underbar dag!

Så underbart väder idag! Skulle vara perfekt dag för att sitta på en uteservering och dricka latte. Dock kommer dagen bestå utav skola, gym och sedan matteplugg inför imorgon!


Sportlife

Hemkommen från gymmet precis. Är sååå trött just nu. Ska bara ta en snabb dusch och sen slänga mig i sängen. 

Måndag och längtar efter helg

Gick en sväng på stan efter skolan. Fick med mig ett nytt träningslinne hem bland annat. Har fastnat i köket med datorn och orkar typ inte röra mig. Vill helst av allt bara slänga mig i sängen och sova några timmar. Behöver dock plugga matte samt gymma... Funderar starkt på att börja på Sportlife så när matte plugget är klart drar jag nog dit skaffar gymkort och kör ett ordentligt benpass. 
 

 
 

En söndag i Göteborg


Trots allt krångel och kaos just nu mår jag förvånansvärt bra?! Har dessutom varit i Göteborg idag och slösat min lön på nya vårkläder, och lyckades faktiskt vara ekonomisk den här gången och endast köpa sådant jag behöver. Kvällen ska bestå av lite plugg och sedan umgås med två av mina favoriter. ♥

.

 
 
 
 

Pizza på tortillabröd

Gjorde världens godaste pizza igår. Använde tortillabröd som botten (om man vill ha det nyttigare kan man ta med fullkorn). Som fyllning blandade jag riven ost, creme fraiche (med tomat/basilika smak), chili-salami och massa körsbärstomater som jag blandade och bredde ut. La även på mozzarella ost och några till salami bitar. In i ugnen på 250grader i 10 minuter och sen så är det klart. Tar 15-20 minuter att göra så tips om man vill fixa lite god mat snabbt! Sen kan man ju alltid fixa en god sallad till vid sidan om!

.på gatorna i göteborg

Lite sömn samt ett arbetspass och himla massa känslor hit och dit har resulterat i en ganska så trött Fanny. Min fokus på skolan den här veckan har legat på noll. Träningen har i alla fall gått galant så det känns bra. Imorgon ska jag avverka ett biceps/mag-pass. Nu känns en kopp te framför någon mysig film välbehövligt. Lär dock hinna däcka innan dess. 

Bra för håret

Köpte de här hårprodukterna idag efter gymmet. Har hört massa bra om moroccanoil's hårmask så hoppas verkligen att det ska funka. BED BEAD produkterna köpte jag främst för att de tydligen ska lukta riktigt gott + att det ska ge volym. Fick även bli en ny hårolja då min från Loreal Paris inte är alls bra + att dom testar alla sina produkter på djur. 

Fredag och helg

Förutom en rejäl försovning så har den här dagen varit riktigt bra. Körde ett rump/ben-pass på gymmet med Joanna efter skolan, prov gymmade på Sportlife och är riktigt sugen på att börja träna där. Ikväll ska jag bara ta det lugnt i soffan med let's dance på tv:n + plugg. 

.Två snabba på gårdagens

 
 
Skjorta från gina tricot, jeans från veromoda, skor beställa från asos. 

haha

Haha alltså orkar inte autocorrecten på mitt senaste inlägg. Rubriken skulle vara "kvällsmys" inte "kvällmåls", och det ska även stå "nattmat" inte "kattmat" haha, fick mig ett gott skratt där i alla fall. 

Kvällsmåls

Gjort lite kvällsmat (kattmat snarare haha) som jag ska avnjuta framför ett PLL avsnitt. Har dessutom sovmorgon imorgon, så jag är glad!! Natti



.Lite Miley sådär.

Hade världens konstigaste natt. Vaknade varannan timme på grund av jätte konstiga drömmar. Så nu tänkte jag sova någon timma, då jag är hur trött som helst. Sen när jag vaknar står det mellan gym eller plugg, nyttig mat eller banan doppad i choklad. Lutar väldigt mycket åt att plugga med det goda till. Men då bryter jag ju mitt lilla löfte. Får hålla mig till helgen helt enkelt. På lördag, då ska jag allt gotta mig. Puss&kram!

Shirt

Sådär mjuk och skön i tyget. Vill införskaffa en sån här svart och vit till våren också.
 
 

I'll be waiting here

 
 

i will try to fix you

Alltså hur underbart väder?! Gick en sväng på stan efter skolan för att inhandla lite nödvändigheter. Fick med mig en skön och slapp skjorta bland annat. Köpte en caramel latte på Espresso House som jag gick och drack i solen. Detta vädret piggar upp så mycket, åh!! Dagens planer är promenad med Benita, plugg och sedan gym! Imorgon får ni hålla utkick på bloggen för då kommer det upp lite rolighter. Funderar bland annat på en video när jag sjunger, men vet inte än, är lite kluven. Får se!! 

Lancôme


Köpte Lancòmes foundation här om dagen. Har bara använt den två gånger än så länge, men den är verkligen hur bra som helst. Man får verkligen vad man betalar för. Håller länge, extra bra för lite fet hy och blir inte sådär "kakig". 455:- kronor på kicks, tips!!

friday

 
Tre från igår.
 
Den här kvällen spenderas i soffan, med mysfilten och let's dance. Hoppas ni får en fin kväll♥

.

Hade varit skönt om man kunde gå ut så här, i klänning och barbent. 
 
Hemma efter en liten runda på stan. Fixade med nytt bankkort, inhandlade nytt smink, present till Benita samt handlade hem lite mat. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och äta innan jag springer ner till Benita där vi ska förfesta lite. Så himla mysigt att ha henne två trappor ner.

18 rosa rosor

Rosa rosor är så himla fint. Fick 18 stycken av mammas vännina när dom var här i tisdags och firade mig. Är förövrigt väldigt peppad inför kvällen nu!! 
 

Finaste

 
Hur fina är inte mina vänner? Dom hade fixat med trerätters igår och det var så himla gott. Fick så fina presenter också. Åh ni är verkligen guld värda!

Nike air

 
Det här är lätt dom skönaste skorna jag äger. Pryder mina fötter i princip varje dag just nu. Ett plus är att dom dessutom är riktigt snygga och sportiga. ++

Middag & 18-årsfirande

  
Älskar verkligen Rivierans kötträtter, det är så otroligt gott där. Nu ska jag plugga samt äta lite innan jag ska iväg på middag ikväll. Puss&kram. 

Min dag idag!!

4 mars, vilket innebär min födelsedag och att jag blir 18!! Åh herregud tiden går så snabbt. Den här veckan kommer gå i ett typ. Fick min efterlängtade kamera också, Canon eos 600d. Här ovan ser ni snabba bilder jag tog nyss. Nu ska jag springa ner till gymmet en sväng. Ikväll ska mamma bjuda mig på middag ute och sen får vi lite gäster♥