Första riktiga skoldagen

 
Boxningspasset igår var hur grymt som helst. Det jobbigaste och mest givande passet jag varit på. Igår kväll kunde jag knappt tvätta håret efter gymmet utan att få kramp. Idag har lyckats ta mig igenom dagen trots min träningsvärk. Fått träffa min Rikard en sväng (♥), städat mitt rum (fick värsta kicken när jag kom hem från skolan och började städa överallt?!) och sen mest bara chillat. Ska alldeles strax dushca samt kolla nyheterna men först ska jag öva klart lite sång. The life on estet.

Sunday

ALWAYS | via Tumblr
Håller just nu på att laga mat (makaroner och bacon) efter en springtur till mina kusiner och tillbaka. Stannade där en stund. Ikväll ska jag och Joanna på boxningspass. Ska bli kul faktiskt, har aldrig varit på det tidigare så lär vara död i armarna efter. Men hur gött är inte det då? Nu ska jag fortsätta laga mat och bläddra lite i körkortsboken. Ha en toppen söndag och hoppas ni inte har allt för mycket söndagsångest.

-

jag saknar dig hjärtat /Riki


-

 
Hur seg som helst trots att vi slutade halv 12 idag. Var förbi bilioteket en snabb sväng och skrev ut lite papper. Tog även en powernap när jag kom hem för att bli av med min migrän. Nu håller jag på att laga mat. Ikväll blir det i alla fall träning på gymmet (power & yoga) även fast jag redan varit ute o sprungit idag på morgonen. Men det är lika bra att passa på nu när man inte har massa skolarbeten. 

Andra dagen

 
Andra dagen i skolan avklarad. Känns fortfarande otroligt segt att vara tillbaka i skolan men det är bara att bita ihop och köra på. Fått en massa gjort idag sen jag kom hem faktiskt. Städat, tränat sång, pluggat körkort & sprungit. Sitter just nu i sängen och väntar på att Rikard ska ringa. Åh vad jag saknar honom. 

En pw senare

Precis hemkommen från en pw. Så otroligt skönt var det. Bästa sättet att rensa tankarna på. Ska ta en välbehövlig och skön dusch nu. Sen kolla nyheterna innan jag plumsar i säng, utan min Rikard bredvid mig. Klockan ringer klockan 6 imorgon och jag har alltså planerat att ta en springtur innan skolan? Detta blir spännande...
 

instagram

Yes jag har instagram och ni hittar mig under det fina namnet: fannybannymanny 

Monday

Ingen större skräll att jag ska bli sjuk till skolstarten. Ont i halsen, snorig, hostig & sprängröda ögon. Inget märkvärdigt men vill ju vara frisk och pigg nu när skolan drar igång. Inte alls fel att spendera denna dagen i sängen dock. Tända ljus, massa te, kika runt på internet, läsa lite i körkortsboken & lyssna på musik. Känns skönt att skolan drar igång nu. Rutiner, träffa klassen & hösten är inte heller helt fel. Sommaren kommer ju självklart först men jag är absolut inte den som deppar ihop framåt hösten/vintern. 

Sista södagen på lovet

Ännu en grå och trist dag vädermässigt. Rent allmänt för min del också. Imorgon åker Rikard iväg och vi kommer förmodligen inte ses på 2 hela veckor då det ej verkar vara "permission" första helgen... Vi har aldrig varit ifrån varandra så länge så kommer självklart kännas väääldigt konstigt och jobbigt. Men känns ändå bra på ett sätt då jag kommer ha massa tid till skolan. Så ja, denna dagen får helt enkelt bli en mysdag det också. 
 

Mysdag till 100

Mor min fyller år idag. Och hon ville plocka blåbär så sagt och gjort. Inte fel att ha några liter i kyl/frys. Hon har dock åkt iväg nu för att fira lite. Jag låg i min säng för en timma sen med världens deppmode. Tog tag i livet. Städade rummet, tände massa ljus & satte på musik på högsta volym. Deppmodet vart som bortblåst. Nu är även Riki här och vi ska laga lite mat. Hoppade grillkväll för att umgås med honom innan GMU:n börjar. Behöver även kurera mig lite så att halsontet, mina sprängröda ögon och allt försvinner till skolstarten. Ska ge allt. 
Bilder från Smögen

Tänkvärt


Same love

 
Tycker denna låten är så fin. Och om ni kollar på videon så kommer ni förstå dess syfte.

Sista på lovet

Tidigare i somras på en fest hos Ida, bilden tagen från Sannas blogg

Har haft några riktiga toppen dagar de senaste. Den snabba visiten i Smögen blev mer lyckad än tänkt. Tog en lång promenad på klipporna, tog ett dopp, solade, åt räkmacka, blev bjuden på middag av några tyskar när jag desperat letade efter öppna resturanger, träffade Stockholmare och festade. Det blev en sån kväll jag kommer leva på när höstkylan smyger sig på och man är nedgrävd av plugg. Om man nu ens kan vara det på estet. 

Räkfrossa

I förrgår hade jag en sån där typisk "sommardag" med bad i Hjo först med gosiga vänner och sen volleyboll & bad vid örlen med ännu mer vänner + Rikard. Känns som det är nu man börjar njuta av sommaren på riktigt, och nu är den snart slut. Hur tråkigt? Men vädret igår och idag har ej varit på topp så jag har mest tränat de två senaste dagarna. Ikväll däremot ska jag på räkfrossa och jag längtar såå. Har inte ätit räkor på hela sommaren så fan vad jag ska frossa!! 
 
 
 

Aug. 04, 2013


Kusteeen

Är återigen på kusten. Trots dåligt väder har vi det super mysigt jag, Rikard, My & Simon. Snart ska vi kila ner till havet & ta ett dopp. Har köpt massa godis också så kvällen lär bestå av massa filmtittande. Ska även fortsätta läsa på i min körkortsbok, börjar ju närma sig. Åker hem redan imorgon men blir nog bara hemma några dagar innan vi åker ner hit igen. Ska även bokas klipptid för att kapa trasslet och fräscha upp med lite slingor. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tar vara på de sista sommar dagarna

Livet rullar på och jag har det skit bra. Igår var vi ett gäng på Liseberg och det var så mycket roligare än väntat. Det bästa var framåt kvällen när man åkte uppskjutet och kunde se solnedgånen med sina bästa vänner samtidigt som man hade det där " karussel ruset" i kroppen. Var inte hemma förrän runt 1, så pga det sitter jag och äter frukost NU samtidigt som jag läser igenom körskortsboken. Annars kommer denna dagen bestå utav förberedelser tills ikväll. En viss liten filur fyller år och vad nu jag och Felicia har hittat på så hoppas jag att det kommer bli grymt. Mer om detta imorgon då denna filur även är en trogen läsare på min blogg. Hehe, puss!