Dag i världsklass

Hade en perfekt dag igår mer Joanna. På kvällen åkte vi in till stan och satte oss vid en uteservering där jag drack världens godaste drink samt åt chips. Var så himla behagligt väder hela kvällen. Lite utomlands känsla. Man ser lilla Skövde med helt andra ögon sådana kvällar!

2014-05-19

Det är det sista i skolan nu och jag har så mycket att ta igen. Tänker sitta in på natt-timmarna hela den här veckan för att få allting klart. Har kommit in i någon ondcirkel då jag sover direkt när jag kommer hem från skolan för att jag är så himla trött då?? Kan sova typ 4-5h och så vaknar man med världens huvudvärk och känner sig helt mossig. Är dock helt frisk nu så kan träna som vanligt igen vilket är så skönt!! Så kanske blir mitt vanliga pigga jag nu igen. Tränade på k3:s hinderbana igår och det var faktiskt skitkul. Ska försöka få med någon till hinderbanan borta vid p4 i veckan också då vädret kommer vara helt underbar och omväxling är ju aldrig fel. See you

...

Åh är så himla stolt över mig själv just nu. Nationella idag kändes så himla bra. Skrev om att "mobilerna påverkar vårat sociala liv, barn och skolbetyg" och jag fick ihop allt så det blev en röd tråd så känns så bra! Satsar verkligen på nationella vad gäller svenska och engelska då jag verkligen vill försöka få upp mina betyg där. Kollade även mitt resultat på högskoleprovet och jag är relativt nöjd då jag för det första inte tog det så JÄTTE seriöst, jag hade inte förberett mig något och jag hade sovit cirka 3timmar natten innan. Men då jag behöver sikta lite högre om jag vill komma in på den högskolan och utbildningen som jag vill (!!) så måste jag förbättra mig en aning under nästa högskoleprov. Åh längtar så tills skolan slutar om cirka 1år och friheten tar vid. Har så mycket planer. Vill sommarjobba på sommarland, gå GMU, volontärarbeta i Zanzibar, åka till Australien, plugga till jurist.